joi, 6 septembrie 2012

Workshop 4: Poze de la punct fix

In principiu, stand pe o banca e o actiune ce presupune relaxare. Ca e vorba de statul in parc, sau in mijlocul orasului, esti tu cu tine si cu parerile tale despre tine si despre cei care ti se perinda prin fata ochilor. Te gandesti la foarte multe stand pe o banca si privind lumea care trece, vobesti cu tine si cu ceilalti, faci analize, critici, faci comparatii, razi in sinea-ti sau cu sonorul dat pe incet, te minunezi, te miri, te bucuri, admiri...
In schimb, e destul de greu ca de pe banca sa imortalizezi o fractiune de secunda pe care sa o faci sa-ti aduca aminte de ceva mai tarziu. Pentru mine a fost foarte greu sa pozez ceva care sa si spuna/ transmita ceva. Asa ca, m-am rezumat la pur-si-simplu cateva poze facute de pe o banca pe care am stat o ora.
Poze... au fost facute cateva zeci. Prea putine au ajuns aici. Asa cum am mai procedat, uita-te la ele, si voteaza-ne munca. Voteaza poza care iti place cel mai mult, pentru ca de data asta nu pot spune: "voteaza poza care ti se pare ca se incadreaza cel mai bine in tema..."

Poza 1: Fantana tineretii

Poza 2: Gust de vacanta

 Poza 3: Inghetate pe tocuri

 Poza 4: Life tastes great

Poza 5: Ritm

 Poza 6: Umbre

 Poza 7: Vara in alb negru

Poza 8: Blond

Poza 9: Rosu

Poza 10: Ea si El

 Poza 11: Inca interzis

Poza 12: Picioare relaxate

 Poza 13: Pofta -1-

 Poza 14: Pofta -2-

Si acum, te rugam mai arunca o data o privire si voteaza aici:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu